Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

De 10 van Noordwijk 2024

De 10 van Noordwijk, een fantastisch hardloopevenement dat start op de boulevard van Noordwijk. Je kunt kiezen uit de 1 kilometer familieloop, de 5 km loop of de 10 km loop. De 10 van Noordwijk vindt plaats op 7 juli 2024.

Schrijf je in voor De 10 van Noordwijk. Het hardloopevenement start op de boulevard van Noordwijk. Na afloop gezellig bijkomen op het strand of in een van de gezellige strandpaviljoens. Wil je liever komen aanmoedigen dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Afstanden De 10 van Noordwijk

Wil je ook mee hardlopen tijdens De 10 van Noordwijk? Je kunt je aanmelden voor de 1 km familieloop, de 5 km loop of de 10 km loop.

Inschrijven De 10 van Noordwijk

Wil je je aanmelden voor De 10 van Noordwijk? Schrijf je dan hier in voor dit leuke hardloop event.

Waar start De 10 van Noordwijk?

Het hardloopevenement van Noordwijk start op de Koningin Wilhelminaboulevard in Noordwijk.

Het programma voor De 10 van Noordwijk 2024

09:00 - evenemententerrein geopend
10:00 - start 1 KM Familieloop
10:30 - start 5 KM Loop
11:30 - start 10 KM Loop
13:15 - binnenkomst laatste deelnemer
14:00 - evenemententerrein gesloten

Parkeren bij De 10 van Noordwijk

Bekijk hier waar je het beste kunt parkeren als je de Koningin Wilhelminaboulevard en het strand van Noordwijk wilt bezoeken. Tip! Neem de pendelbus en parkeer je auto gratis in Noordwijk.

Startvakken bij De 10 van Noordwijk

Om de hardloopwedstrijd veilig te laten verlopen wordt er gewerkt met startvakken. Bekijk hier alle informatie over de startvakken tijdens deze prachtige hardloopwedstrijd.

Sunset walk

Op zaterdagavond 6 juli 2024 kun je deelnemen aan de Sunset Walk. Kies voor 1, 5 of 10 kilometer. Met dit wandelevenement vraagt de organisatie aandacht en begrip voor de onzichtbare gevolgen van een hersenaandoening. Er wordt geld opgehaald voor een betere kwaliteit van leven. Bij de Hersenstichting geloven ze dat iedereen zoveel mogelijk uit het leven moet kunnen halen. Welke hersenaandoening je ook hebt en wie je ook bent.

Uitslagen De 10 van Noordwijk

Bekijk hier na afloop de uitslagen van De 10 van Noordwijk 2024 en de uitslagen van vorige edities van dit prachtige hardloop event!

Vrijwilliger worden?

Wil jij meehelpen om De 10 van Noordwijk hardloopevenement tot een succes te maken? Meld je dan aan als vrijwilliger via info@epicinderunning.nl. Er zijn verschillende functies waar je je voor op kunt geven.

  • Verkeersregelaar

  • Verzorgingspost

  • Uitdelen medailles en water

  • Uitdelen startnummers

  • Op- en afbouw parcours

  • Op- en afbouw start / finishgebied


Wat krijg je er voor terug als vrijwilliger?

Je krijgt een ‘10 van Noordwijk’ shirt en de organisatie zorgt voor eten en drinken. Naast dat het leuk is om als een team een mooi evenement neer te zetten, zijn er ook heel veel mensen die dankzij jouw inzet een leuke dag beleven!

Vraag & Antwoord

Op welke datum start De 10 van Noordwijk?

De 10 van Noordwijk vindt plaats op zondag 7 juli 2024.

Welke afstanden kun je hardlopen?

Je kunt kiezen uit 1, 5 of 10 kilometer tijdens De 10 van Noordwijk.