Abraham en Sarah poppen

Feestdagen | gelegenheden

Feestdagen (50)


Sinterklaas - Ballonnen Piet

De ballonkunstwerken vliegen je om de oren


Ballonnen Piet loopt vrolijk in het rond en maakt fantastische ballonfiguren zoals hondjes, vlinderes, aapjes en zwaantjes. Ballonnen Piet zorgt voor veel blije kinderen tijdens het Sinterklaasfeest!


Sinterklaasstoel verhuur - Bordeaux

Huur de stoel van Sinterklaas voor uw Sinterklaasfeest!


Kleed het bezoek van Sinterklaas aan met deze Rode Sinterklaasstoel. Sinterklaas zal heerlijk zitten zodat hij rustig met de kinderen kan doornemen wat zij dit jaar allemaal uitgespookt hebben. De Sinterklaasstoel heeft een rode velours bekleding en de sierlijke omlijsting is goud van kleur.


Kerst - Kerststoel huren bordeaux

De Kerstman zit het liefst in deze prachtige Kerststoel!


Komt de kerstman op bezoek bij uw Kerstfeest? De Kerstman zit het liefst in deze prachtige Kerstmanstoel. De Kerststoel is bekleed in de kleur bordeaux en het houtwerk is goudkleurig.


Sinterklaas - Sinterklaasdecoratie

Tover uw ruimte om tot het huis van Sinterklaas!


Komt Sinterklaas binnenkort bij u op visite voor een Sinterklaasbezoek? Met de Sinterklaasdecoratie of Sinterklaasversiering voelt Sinterklaas zich direct helemaal thuis op zijn eigen Sinterklaasfeest!

 


Sinterklaas - Poffertjes Piet

Maak het Sinterklaasfeest compleet met poffertjes!


Sinterklaas en zwarte Piet zijn dol op poffertjes en dat willen ze uw gasten laten proeven! Zwarte Piet bakt heerlijke poffertjes, compleet met roomboter en poedersuiker. De poffertjes worden tijdens het gezellige Sinterklaasfeest onbeperkt uitgedeeld vanuit hun mooie kraam. 


Sinterklaas - Suikerspin Piet

Er gaat niks boven een suikerspin van Suikerspin Piet!


Sinterklaas komt weer naar Nederland! Suikerspin Piet zorgt tijdens het Sinterklaasbezoek voor de lekkerste suikerspinnen. De suikerspinnen worden vanuit de suikerpinkar of vanuit de Sinterklaas uitdeelkraam uitgedeeld.


Kerst - Kerstkoor


Dit kleurrijke dameskoor geeft een gezellig en warm tintje aan al uw evenement. Dit koor kan gedurende het hele jaar geboekt worden en is mobiel inzetbaar. Ideaal voor winkelcentra en openingen.


Sinterklaas - Sinterklaasdecor

Kleed de ruimte aan met dit vrolijke decor!


Komt Sinterklaas binnenkort bij u op visite voor een Sinterklaasbezoek? Met dit vrolijke Sinterklaasdecor voelt Sinterklaas zich direct helemaal thuis op zijn eigen Sinterklaasfeest!

 


Kerst - Arrenslee verhuur met wielen

Huur deze prachtige arrenslee voor uw kerstfeest of als Kerstdecoratie!


Arrenslee huren? Huur deze prachtige nostaligische arrenslee als decoraratie of om mee op de foto te gaan met de kerstman. De Arrenslee is door zijn wielen makkelijk te verplaatsen. Indien u zelf over paarden beschikt dan kunt u de arrenslee laten voortrekken.


Kerst - Winter kinderpretplein

Vrolijke spelende kinderen en blije ouders op het Kerst kinderpretplein!


Op de foto met de Kerstman, een meet & greet met Karel bibber de sneeuwpop, een skihutspringkussen, wintersspellen, picknicksets voor de ouders, een nostalgische zweefmolen, strobalen en appelkratten voor aankleding en vrolijke kerstdames die de spellen begeleiden. Wat zullen de kinderen een plezier hebben op het Kerst kinderpretplein!


Sinterklaas - Circus Piet

Uw SInterklaasfeest wordt nog spectaculairder met Circus Piet!


Sinterklaasfeest organiseren? Wat is een Sinterklaasfeest zonder Circus Piet? Circus Piet voert een spectaculaire show op door te jongleren, met de diabolo's en nog veel meer! En dit allemaal op uw feest. De kinderen krijgen ook de gelegenheid om mee te doen met de Circus Piet. Welk kind wilt dit nou niet?


Kerst - Kerststoel huren rood

Huur deze Kerststoel en zorg dat de kerstman heerlijk zit!


Kerststoel huren? Zorg dat de Kerstman heerlijk kan zitten in deze prachtige Kerststoel. De Kerstmanstoel is mooi rood bekleed en het houtwerk is goudkleurig. Een mooi Kerstdocor erachter en u kunt prachtige foto's maken met de Kerstman


Kerst - Arrenslee, Kerstman, paarden

Huur de arrenslee inclusief paarden en Kerstman!


De Kerstman rijdt uw gasten rond op de arrenslee met paarden. De arrenslee is voorzien van lichtjes zodat de Kerstsfeer nog meer zichtbaar is op uw evenement. Rijdt uw gasten in de arreslee van de parkeerplaats naar uw Kerstfeest, bied een rondrit aan door het winkelcentrum of haal uw gasten of om bij u te komen dineren!


Sinterklaas - Pieten oefenbaan

De kinderen leven zich uit op Sinterklaas zijn Pieten oefenbaan!


Onder leiding van Zwarte Piet gaan de kinderen een test afleggen of zij geschikt zijn om Hulp Piet te worden. Op de Pieten oefenbaan van Sinterklaas brengen de kinderen de cadeautjes voor Sinterklaas o.a. over de 13,5 meter lange hindernisbaan naar de schoorsteen. Na afloop ontvangen de Hulp Pieten een Pietendiploma van SInterklaas!


Kersttakken stokkenvangspel

Wie vangt de meeste Kersttakken bij het stokkenvangspel?Sinterklaasstoel verhuur - Rood

Wilt u een Sinterklaasstoel huren? Natuurlijk bij Have fun Events!


Kleed het bezoek van Sinterklaas aan met deze Rode Sinterklaasstoel. Sinterklaas zal heerlijk zitten zodat hij rustig met de kinderen kan doornemen wat zij dit jaar allemaal uitgespookt hebben. De Sinterklaasstoel heeft een rode velours bekleding en de sierlijke omlijsting is goud van kleur.


Kerst - Arrenslee met lichtjes huren

Arrenslee huren? Op de foto met de kerstman of winterdecoratie!


Wilt u een paardenslee of arrenslee huren? Deze nostalgische arrenslee komt uit Oostenrijk en heeft een hoge historische waarde. De arrenslee is uit hout vervaardigd, in de kerstkleuren rood en groen geschilderd en voorzien van lichtjes. Huur de Arrenslee met of zonder kerstman voor uw winteruitje of Kerstevenement.


Sinterklaas - Skeeler Piet

Skeeler Piet vermaakt uw gasten op zijn wieltjes!


Wist je dat Have fun Events ieder jaar naar Spanje gaat om de Skate Pieten van Sinterklaas te leren skaten? Sinterklaas kon zich op zijn paard veel sneller voortbewegen dan de Pieten. Tegenwoordig heeft de Sint moeite om de Skeeler Pieten bij te houden.


Sinterklaas - Pepernoot sjoelen

Samen met Zwarte Piet of Sinterklaas pepernoten sjoelen!


Sinterklaasfeest organiseren? Dan mag dit prachtige Sinterklaas pepernoot sjoelen spel met Sinterklaasdecor niet ontbreken. Wie shuift de meeste pepernoten en schuimpjes door de gaten van de sjoelbak? Natuurlijk mogen de kinderen de pepernoten of schuimpjes lekker oppeuzelen.


Kerst - Bezoek Kerstman, Kerstvrouw en Sneeuwpop

Onze Kerstman vermaakt uw gasten op vele manieren!


Zoekt u een Kerstman die mee kan dan HoHoHo roepen. Onze Kerstman komt samen met de kerstvrouw en Bert Bibber de sneeuwpop en is inzetbaar om op te foto te gaan met uw gasten, Kerstkranjes of artikelen uit te delen voor promotiedoeleinden, uw gasten te ontvangen met een Kerstgroet of ......, zegt u het maar!


Sinterklaas - Spelletjes Piet

Spelletjes Piet maakt uw Sinterklaasfeest nog leuker!


Sinterklaasfeest organiseren? Om de kinderen te vermaken, mag de Spelletjes Piet niet ontbreken. De kinderen worden de hele dag beziggehouden door middel van gezellige en oud Hollandse spelletjes. De volwassenen kunnen uiteraard ook mee doen met deze activiteiten. Je bent nooit te oud om mee te doen met een gezellige spelletjesdag.


Sinterklaas - Pieten Band

Maak uw feest compleet met het Zwarte Pieten Dweilorkest


Het is geen feest als dit Zwarte Pieten Dweilorkest niet is geweest! Maak uw feest compleet door ons Zwarte Pieten orkest in te huren!


Sinterklaas - Pieten Oefenschool

Sinterklaas heeft Hulp Pieten nodig! De oefenschool is open!


Zwarte Piet zijn is een hele eer! Sinterklaas zoekt nieuwe Hulp Pieten en heeft daarvoor de Sinterklaas Pieten Oefenschool geopend. Heeft u een aantal kanjers die geschikt zijn om naar de Sinterklaas Oefenschool te komen? Op school krijgen de kinderen allemaal doe-opdrachten en verdienen zij het Pieten Diploma!


Sinterklaas - Stokkenvangspel

Vang de pepernootzakken bij dit leuke Sinterklaasspel!


Bent u op zoek naar een leuke Sinterklaasspellen? De kindereren zijn dol op het Sinterklaas stokkenvangspel! SpelletjesPiet maakt er een echt Sinterklaasfeest van en helpt de kinderen om de stokken met Sinterklaaszakken weer op zijn plek te hangen. Het stokkenvangspel heeft geen stroom nodig en is daardoor overal te plaatsen.


Sinterklaas - Popcorn Piet

Popcorn Piet maakt uw Sinterklaasfeest nog lekkerder!


Sinterklaasfeest vieren? Popcorn Piet maakt uw gasten blij met een heerlijke popcorn traktatie op uw Sinterklaasfeest. De heerlijke ketelverse popcorn wordt onbeperkt in popcornzakjes uitgedeeld vanuit de popcornkraam of vanuit de Sinterklaas uitdeelkraam.


Sinterklaas - Sinterklaas huurpakket

Maak uw Sinterklaasfeest nog gezelliger!


Sinterklaasfeest organiseren? Sinterklaas heeft ons gevraagd een compleet Sinterklaas verhuurpakket samen te stellen. In het Sinterklaas verhuurpakket vindt u alles wat u nodig heeft voor het bezoek van Sinterklaas en om de kinderen te vermaken.


Sinterklaasstoel verhuur - Deluxe goud

Wilt u een Sinterklaasstoel huren? Natuurlijk bij Have fun Events!


Kleed het bezoek van Sinterklaas aan met deze fraaie Sinterklaasstoel. Sinterklaas zal heerlijk zitten zodat hij rustig met de kinderen kan doornemen wat zij dit jaar allemaal uitgespookt hebben. De Sinterklaasstoel heeft een beige bekleding en de omlijsting is goud van kleur. U kunt bij Have fun Events verschillende Sinterklaasstoelen huren in allerlei kleuren.


Skibroekhangen

Wie kan het langst aan de kerstbroek of skibroek blijven hangen?


Probeer zolang mogelijk aan de skibroek of de kerstbroek te hangen en ga als kampioen naar huis. Er kunnen twee personen tegelijk skibroekhangen. Het kunt het skibroek hangen los of in combinatie met andere zeskamp spellen.


Sinterklaas - Verhalen voorlees Piet

Krijg meer te horen over de spannende verhalen van vertel Piet!


Voorlees en Vertel Piet komt de kinderen vertellen over de spannende avonturen die de Pieten en Sinterklaas de afgelopen jaren hebben beleefd.


Sinterklaas - Bezoek TV Sinterklaas

Het leukste feest viert u met Sinterklaas en Zwarte Piet


Onze Sinterklaas doet tijdens het Sinterklaasfeest uitgebreid uit de doeken wat hij over iedereen te weten is gekomen. Zwarte Piet haalt grappige streken uit en zingt vrolijke Sinterklaasliedjes met iedereen die aanwezig is. En natuurlijk delen onze zwarte Pieten lekker veel strooigoed uit! Laat u verrassen en vier uw Sinterklaasfeest met Have fun Events!


Treintje - Treinwagon zonder ramen

Rijd uw gasten in het rond in deze mooie open treinwagon!


Treintje huren voor uw evenement? Rijd uw gasten rond in deze fraaie trein met wagon. Indien gewenst toveren wij de trein voor u om in een Halloweentrein, Kersttrein, Sinterklaastrein, Valentijntrein, sprookjesfigurentrein of een clowntjestrein. Uiteraard komt de machinist in stijl gekleed naar uw evenement.


Sinterklaas - Disco Piet

Gezellig Sinterklaasfeest met swingende Zwarte Piet


Twee Zwarte Pieten zetten de boel op stelten met deze gezellige Sinterklaas discoshow voor kinderen. De Sinterklaasdisco is compleet met lichteffecten, rook en zeepbellen. De twee Zwarte Pieten swingen, dansen en doen leuke spellen met de kinderen tijdens dit leuke Sinterklaasfeest!


Pasen - Paashaaspak huren

Huur dit luxe paashaaspak voor uw paasfeest!


Huur het dit fraaie paashazenpak voor uw paasfeest of andere gelegenheid! Het paashazenpak is bruin van kleur met een wortel op het pak. Bij het pazenpak is uw hoofd zichtbaar zodat u makkelijk met uw gasten kunt communiceren.


Kerst - Kerstdecor

Huur dit Kerstdecor voor uw Kerstfeest?


Kleed uw Kersevenement aan met het Kerstdecor. Leuk als achtergrond achter de arrenslee of gewoon los als Kerstdecoratie. Het Kerstdecor bestaat uit twee delen en is makkelijk te plaatsen op uw Kerstevenement.


Sinterklaas - Schmink Piet

Laat de kinderen tot Hulp Pieten schminken op het Sinterklaasfeest


Wat is een Sinterklaasfeest zonder Hulp Pieten? Onze vrolijke Piet schminkt de kinderen tot echte hulp-zwarte Pieten. En met zulke mooie Hulp Pieten krijg je natuurlijk een hoop trotse ouders en een trotse Sinterklaas.     


Pasen - Mega paas party

Sfeervol feest voor de paashaas!


Wij plaatsen een fantastisch feestplein rondom de "verjaardag" van de paashaas


Pasen - Op visite bij de paashaas

Maak uw paasfeest compleet met een bezoek aan de paashaas!


Onze enige echte paashaas zit op zijn gouden stoel. Compleet met kasteel en muziek.


Pasen - Paas grabbelton

Grabbel raak in de grabbelton van de paashaas!


Kinderen kunnen, bij onze Paaskip die in een fraaie stand met mooi Paas decor staat, grabbelen in zijn Paas grabbelton. Inclusief 500 geschenkjes.
 


Kerst - Op de foto met de Kerstman

Samen met de kerstman op de foto in de Arreslee!


Op de foto met de Kerstman! De Kerstman gaat graag met uw gasten op de foto. De combinatie van de Kerstman, ons Kerstdecor en de Nostalgische arreslee zorgen voor een nog mooier kerstdecor. Heeft u zelf een Kerstman? U kunt het Kerstdecor, het Kerstmannenpak en de arrenslee ook los huren.


Pasen - Paaspret pretshow

Maak er een leuk feestje van met de paashaas!


2 paashazen komen de kinderen vermaken. Zij spelen het grote eieren-vang-spel, delen ballonnen uit en geven chocolade eitjes weg.
Inclusief zeer fraaie actiestand inclusief decor.


Pasen - Paaseieren schilderen

De kinderen kunnen er zelf een feestje van maken bij Have fun Events


 Kinderen vinden het altijd leuk als zij zelf iets mogen doen. Vandaar deze Paas actie. Onder leiding van onze paashaas kunnen de kinderen met vele soorten kleuren verf hun eigen ei schilderen. Wij zorgen voor maarliefst 20 zitplaatsen en een leuk decor.


Pasen - Paashaas deelt paaseieren uit

Maak alle kinderen blij met de eieren van de paashaas!


een klassieke activiteit maar nog steeds een succes.
Onze paashaas loopt rond en geeft een ieder die daar trek in heeft een lekker chocolade eitje. inclusief 200 eitjes per uur.


Kerst - Kerst uitdeelkraam met Kerstman

Gluhwein en chocolademelkstand


Wilt u warme lekkernijen uitdelen aan uw gasten? Huur deze uitdeelkraam inclusief Kerstman of personeelsleden in in Tirollerpakken. Uw gasten kunnen lekker opwarmen bij deze warme traktaties.


Pasen - Paashaas maakt ballon figuren


Altijd leuk voor kinderen. Deze vrolijke paashaas maakt van gewone luchtballonnen de meest uiteenlopende figuurtjes zoals hondjes, zwanen, zeeleeuwen etc. Hij loopt rond over uw evenement en komt dus in alle hoeken en gaatjes.


Sinterklaas - Overdekt Podium 7x4

Boek dit fraaier podium voor uw Sinterklaasevenement!


Bent u op zoek naar een overdekt podium voor uw Sinterklaasevenement? Het podium wordt voor u opgebouwd en afgebroken en is groot genoeg om Sineterklaas, zijn Zwarte Pieten en de gasten te ontvangen.


Pasen - Paasparade

De paashazen van Have fun Events maken er een feest van!


Je hebt paashazen en je hebt paashazen. De paashaas die wij inzetten bij deze parade is de "echte". Een schitterend kostuum, welke niet onderdoet voor de bekende Disney figuren.


Sinterklaas - Knutsel Piet

Maak samen met Knutsel Piet de leukste Sinterklaaswerkjes!


De kinderen maken samen met Knutsel Piet de leukste Sinterklaas knutselcreaties tijdens uw Sinterklaasfeest. De knutsels bestaan o.a. uit het maken van een mijter, schoorsteen, wortel voor Amerigo, Pieten muts of een andere leuke creatie. Knutsel Piet vindt het leuk om naar uw Sinterklaasfeest te komen!


Pasen - Het grote dolle paashazen team

Maak uw paasfeest compleet met het dolle paashaas team!


3 Paashazen lopen over uw locatie en doen van alles, eitjes uitdelen, spelletjes, schminken, ballonnen maken en zij rijden op gekke fietsen.


Winterspellen huurpakket XL

Oud-Hollandse winterspellen in een nieuw winters jasje!


Wilt u winterse kinderspellen en een winter springkussen huren voor uw winter-evenement of Kerst-evenement? Het winterspellen huurpakket bestaat uit vijf oud-hollandse winterspellen, het ijspegel stokkenvangspel en het springkussen skihut. De winterattracties zijn los te huur voor uw winterplein!